Другите за чая

Публикувано: Admin . до: Полезно за организма От: Wednesday, January 20, 2016 Коментари: 0 Hit: 2389
След статия в един от най четените англоезични портали за здравословен живот, свързан с ползите от чая, форума се напълни с мнения на хора...

 В общи линии материала отразяваше направено изследване посветено на чая и човешкото здраве. В изследването се посочва че приема на една чаша чай, намаля риска значително  от сърдечни заболявания и инсулт. Природните съединения, наречени полифеноли в зеления чай защитават срещу няколко ракови заболявания, включително на простата, стомашно чревния тракт, белите дробове, рак на гърдата.Кофеинът и антиоксидантите, наречени катехини, съдържащи се в зелените, черните чайове могат да повишат метаболизма и насърчат загубата на тегло. Полифенолите който се съдържат в чая укрепват костите и предпазват от фрактури. При употреба на някой от видовете чай, значително се подобрява концентрацията.

Ето само част от споделеното от читателите Harvard Medical School

Посетих Южна Африка преди около 10 години и се влюбих в Roobois чай. Това предполага, че има лечебни сили. Смятам, чедейства  много добре, за намаляне на стреса или когато имам настинка.Там ме научиха как да го направя правилно. Трябва да се остави чая  в топла вода в продължение на най-малко 20 минути

Винаги имам нужда от чаша зелен чай на сутринта. Сега знам, че аз съм се здрава чрез пиене на чай.

Благодаря за чудесните съвети и полезната информация, свързана с чая. Черният чай може да ви предпази от рак на кожата,  зеления  чай е по-добър за храносмилането система.  Ние трябва да приемаме по една чаша всеки ден.

Мисля, че ще бъде трудно да се намерят много доказателства за ползите за здравето от кафето, и дори да предполагате, че може да бъдете също толкова здрави, при приема на кафе, колкото чай е абсурдно. В сравнение с размера на положителни резултати от изследванията  на чая, кафето има само една малка част от полезните свойства. Чая означава здраве.

Много хубава статия. Аз също мисля, че чаят е може би е най-здравословната напитка в света. Открих, че Черният чай може да ви предпази от рак на кожата и че има много, много голямо положително влияние върху нашето тяло.

Коментари

Оставете коментар

Всичко за доброто здраве